سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد

ادعای رسانه عراقی درباره احتمال سفر وزیران خارجه ایران و عربستان به بغداد

ادعای رسانه عراقی درباره احتمال سفر وزیران خارجه ایران و عربستان به بغداد یک روزنامه عراقی ادعا کرد که «انتظار می‌رود وزیران خارجه ایران و عربستان سعودی برای اعلام احیای روابط در بغداد حضور پیدا کنند.»
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۷ - ۱۵ تير ۱۴۰۱ - 2022 July 06
کد خبر: ۱۴۱۳۴۵

به گزارش راهبرد معاصر، یک منبع دولتی عراق در گفتگو با روزنامه عراقی «المدی» مدعی شد که احتمالا وزیران خارجه ایران و عربستان سعودی در بغداد حضور پیدا کنند.

منبع مذکور که اشاره‌ای به نام او نشده، در گفتگو با این روزنامه عراقی مدعی شد: «مرحله نشست‌های امنیتی به پایان رسیده است و ما امروز وارد مرحله برگزاری نشست‌هایی با بُعد دیپلماتیک شده‌ایم. انتظار می‌رود وزرای خارجه ایران و عربستان سعودی برای اعلام احیای روابط به بغداد بیایند.»

این ادعا در حالی، شامگاه سه‌شنبه، مطرح شده است که روزنامه سعودی «الشرق الاوسط» چاپ لندن نیز اخیرا به نقل از یک منبع آگاه عراقی ادعا کرد که ازسرگیری روابط بین عربستان سعودی و ایران احتمالا در بغداد و با حضور مقامات مسئول دو کشور مذکور و نیز «مصطفی الکاظمی» نخست وزیر و «فؤاد حسین» وزیر امور خارجه عراق اعلام خواهد شد.

روزنامه «الشرق الاوسط» به نقل منبع مذکور مدعی شده بود که مذاکرات الکاظمی در جریان سفرش به جده و تهران، موجب قطعیت یافتن بسیاری از پرونده‌های مورد اختلاف بین دو طرف شد، امری که ممکن است به کاهش تنش‌ها در سراسر منطقه منجر شود.

شبکه «روسیا الیوم» اخیرا به نقل از یک منبع دولتی عراق خبر داده بود: «پنج نشست پیشین که در بغداد میان تهران و ریاض برگزار شد، در سطح امنیتی و اطلاعاتی بود؛ اما نشست آتی در سطح دیپلماتیک خواهد بود.»

این گزارش‌ها در حالی منتشر شده‌اند که حسین امیرعبداللهیان، وزیر خارجه ایران اخیرا اعلام کرد تهران از ازسرگیری روابط با عربستان سعودی، بازگشایی سفارت خانه‌های دو کشور و آغاز گفت‌وگوی سیاسی استقبال می‌کند.

تاکنون پنج دور گفتگو بین ایران و عربستان به میزبانی عراق در بغداد برگزار شده است و مصطفی الکاظمی نخست‌وزیر عراق اوایل تیرماه جاری، سفر‌هایی به عربستان سعودی و ایران داشت./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار